keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kuukausiraportti 4/2012

Tältä näyttää uudenvuodenlupauksien tilanne huhtikuun jälkeen:

Puolimaraton:
Viikko sitten esiin tullut hemoglobiiniongelma varjostaa HCR:n lähestymistä. En usko että lähden juoksemaan ja siinä tapauksessa puolimaraton siirtyisi myöhemmäksi. Onhan noita vaihtoehtoja kesä ja syksy täynnä, olen jo katsonut joitakin mahdollisia ehdokkaita. Luultavasti lähtisin kokeilemaan uutta yritystä vasta syksymmällä, että ehdin parantumisen jälkeen rauhassa harrastaa muitakin lajeja ja löytää uutta intoa juoksemiseen. Nyt on ollut motivaatio kovilla. Ei mikään ihme kun kehitystä ei ole tapahtunut, onneksi sentään selvisi että siihen on ihan selkeä syy.

20 lajia:
Huhtikuussa en kokeillut yhtään uutta lajia. Saldo tältä vuodelta on siis edelleen 14.

180 liikuntapäivää:
Huhtikuun aikana kertyi 15 liikuntapäivää (nämä kaikki ennen hemoglobiinitutkimusta). Alkuperäinen haaste, josta tämän idean nappasin koostuu neljän kuukauden pätkistä, jolloin tavoitteena on aina 60 liikuntapäivää tuon neljän kuukauden aikana. Vuoden ensimmäinen haaste tuon osalta on siis nyt paketissa ja minun kokonaissaldoni alkuvuodelta on 71 päivää. Vastoinkäymisistä huolimatta hyvässä tahdissa siis!

1 kommentti:

  1. Huimat liikunnat - ja uskomaton tsemppi noiden hemoglobiiniongelmien keskellä sulla. Onnea jatkokunnon kasvatteluun ja kesän odotukseen!

    VastaaPoista