lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kuukausiraportti 6/2012

Menipä tämä kuukausi ihan uskomattoman nopeasti! Tässä kiireisen kesäkuun yhteenveto:

Puolimaraton:
Ei mitään uutta tästä. Muutaman todella hyvän ja ihanan juoksutreenin sain tehtyä ja juoksunopeus on kovasti noussut. Veriarvotkin alkavat jo olla aika lähellä normaalin rajaa. Juhannuksesta asti olen ollut flunssassa, mutta olen optimistinen syksyn puolimaratonin suhteen. En ole vielä lyönyt lukkoon mihin tapahtumaan menen sen kipittämään, mutta uskon vakaasti juoksevani sen tämän vuoden aikana. Nyt vaan odottelen viimeistenkin flunssaoireiden hiipumista että uskallan taas treenata.

20 lajia:
Ei mitään uutta kesäkuussa, saldo tältä vuodelta on edelleen 15. Kuudessa kuukaudessa pitäisi kerätä vielä viisi lajia, se ei tunnu ihan ylivoimaiselta tehtävältä. :)

180 päivää:
Kesäkuussa liikuntapäivät jäivät ihan oikeasti vähiin. Kaikkea muuta säpinää vaan oli niin paljon etten voinut venyä joka paikkaan ja viimeisellä viikolla flunssa aiheutti lepoa. Tästä tuli tähän mennessä ylivoimaisesti vuoden hiljaisin kuukausi, liikuntapäiviä kertyi 8. Ensimmäisen vuodenpuolikkaan aikana on tullut liikuttua 93 päivää, joten tahmeasta kesäkuusta huolimatta koko vuoden tavoite etenee ihan sopivaa tahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti