maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuukausiraportti 11/2012

No voi että, kun on vaikeaa nyt päivittää tätä blogia. Koulussa on kaikkien harjoitustöiden takarajat ja tentit ja kaikki, ja niiden takia tämä on ihan suosiolla jäänyt. Tarkoitus ei todellakaan ole hylätä tätä blogia vaan kovasti on aikeissa olla taas aktiivisempi. Tässä olisi kuitenkin pahasti jäljessä tuleva raportti tavoitteiden edistymisestä marraskuussa:

20 lajia:
Ei yhtään uutta lajia marraskuussa. Saldo tältä vuodelta on edelleen 18. Kahvakuula kököttää tuossa nurkassa ja odottaa käyttöönottoa, joten sitä tulee varmasti joku päivä heiluteltua kun ei viitsi pahimmissa lumimyrskyissä salillekaan lähteä tarpomaan. Sen lisäksi puuttuisi vielä yksi laji, se on ihan auki. Saa nähdä minkälainen villi kortti siitä tulee, pitäisiköhän käydä kokeilemassa zumbaa tai jotain muuta hassua ryhmäliikuntaa? Tai hiihtoa tai luistelua? Tai vesijuoksua? Tai pulkkamäen laskemista (on se liikuntaa!)...

180 päivää:
Uimahallilla olen viipottanut tämän syksyn aikana jatkuvasti ja vielä marraskuussa tuli flunssan niin salliessa kuljettua melkein kaikki matkat pyörällä. Sitkeä flunssa aiheutti kuitenkin sen verran taukoa että marraskuussa liikuntapäiviä kertyi vain kymmenen, mikä tekee vuoden ensimmäisten 11 kuukauden saldoksi 168. 180 päivän tavoite siis täyttyy, kunhan vaan pysyn terveenä ja pystyn liikkumaan joulukuussa suht normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti