torstai 12. tammikuuta 2012

Kabareestrippausta vaatteet päällä

Muahhahhaa, olin tänään maailman hauskimmalla ryhmäliikuntatunnilla. Niitä uusia lajeja piti uskaltautua tänä vuonna kokeilemaan ja tämä oli ensimmäinen liikahdus siihen suuntaan. Kyseessä oli Elixian Cabaret Strip ja oli ihan järjettömän hauskaa. Kerrankin sai vetää ihan överiksi ja unohtaa miltä näyttää ja menevätkö ne askeleet nyt ihan oikein.


Tunnilla tanssittiin tangon kanssa, ei tuollaisen kuin tuossa kuvassa vaan sellaisen lyhyemmän irtotangon kanssa. Se helpotti hommaa huomattavasti tällaiselle rähmäkäpälälle. Minähän en osaa tanssia sitten yhtään ja asteikolla yhdestä kymppiin koordinaatiokykyni on pahasti jossain negatiivisilla luvuilla. Askeleet olivat kuitenkin aika yksinkertaisia ja tangon kanssa tanssiminen rajoitti mahdollisuutta törmätä muihin, kun kukaan ei liikkunut kovin laajalla säteellä. Kengät suositeltiin jättämään pois ja tuntui alkuun aika veikeältä tanssia paljain jaloin, mutta nopeasti siihenkin tottui. Hiki tuli ja hengästyin, mutta tuo oli kuitenkin selvästi kevyemmän luokan tunti, mitenkään äärirajoille ei menty.

Vaikka muuten yritänkin kovasti suositella ryhmäliikuntatunteja miehillekin niin täytyy myöntää että tuolta tunnilta on parasta pysytellä ihan suosiolla pois. Elixiassa käyville naisille suosittelen sitäkin tarmokkaammin, ihan mielettömän hauskaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo tunti kuulostaa kyl tosi hauskalle. Olis varmaankin niiiin mun juttu. Jospa meidänkin salille tulis jotain tuommoista, mut epäilen ettei tuu... ;D

    VastaaPoista
  2. Pikaisen googlettamisen perusteella vaikuttaisi ettei strip-aerobiccia ole muualla kuin Elixiassa. Harmi, tuo oli ehdottomasti hauskin tunti ikinä, olen vielä tänäänkin hihitellyt sitä ajatellessani. :)

    VastaaPoista