lauantai 6. lokakuuta 2012

Palautumisviikko

Kuten odotettavaa oli, maanantaina liikkuminen oli aika vaikeaa. Raahustin sohvan ja jääkaapin väliä ankkatyyliin, kun muuta eivät lihakset sallineet. Kylmägeeli oli paras ystäväni. Onneksi ei ollut pakko mennä kouluun, siinä kunnossa se olisi ollut hankalaa. Yöunetkin jouduin ottamaan sammakkoasennossa koska se oli ainoa asento jossa lonkissa ei tuntunut ikävältä. Tiistaina oli vielä toinen lonkka vähän jumissa, mutta sain sen kanssa ihan hyvin pyöräiltyä kouluun. Pyöräily onkin ollut ainoaa liikuntaa mitä tällä viikolla on ennen tätä päivää tullut. Alkuviikosta oli pienenpieniä flunssaoireita ja halusin antaa itselleni kunnolla aikaa palautua.

Tänään kävin viikon ensimmäisellä lenkillä. Ulkona oli hieno auringonpaiste ja jalat tuntuivat vievän sinne melkein väkisin. Juoksentelin ihan fiiliksen mukaan ja aika paljon tekikin mieli juosta metsäpoluilla. Hyppelin juurien ja kivien yli ja spurttailin ylämäkiä ihan pelkästä juoksemisen riemusta. Endorfiini tekee ihmisen onnelliseksi. :) On aivan uskomattoman ihanaa olla kunnossa.

Nyt olisi suunnitelmissa keskittyä jonkun aikaa enemmän voimaharjoitteluun ja uintiin. Tuntuu jotenkin niin orvolta jos ei ole minkäänlaista etukäteen suunniteltua ohjelmaa, joten päätin nyt lähteä etenemään noilla.

1 kommentti:

  1. Hyvin tunnut kuitenkin palautuneen kun nyt jo juoksemassa olet käynyt. Hienoa!

    VastaaPoista