perjantai 7. syyskuuta 2012

Samsung Galaxy Pocket

Tänne blogiin on tultu monta kertaa googlettamalla Galaxy Pocketia, joten voisin sanoa siitä muutaman sanan.


Ihana. Toimiva. Sopiva.

Ja jos sitten vähän pitemmälti kertoisin, niin ostin tuon tosiaan lähinnä GPS- ja MP3-käyttöön. Halusin aika pienen puhelimen enkä oikeastaan olisi halunnut kosketusnäytöllistä, mutta nopeasti tuohon on tottunut. Ei tuo kovin paljon pienempi ole kuin vaikka iPhone, mutta vähän kuitenkin. Tykkäisin vielä pienemmästä puhelimesta, mutta ei löytynyt muita kivoja malleja kuin noita kosketusnäytöllisiä eikä niitä saa tuon pienempinä, joten sillä mennään.

Edellisen puhelimeni kanssahan minulla oli vaikeuksia GPS:n kanssa, lähinnä se ettei se toiminut. Tämän kanssa ei ole ongelmia ollut, toimii ihan nappiin. Pystyn aina vilkaisemaan pikaisesti kartasta että mihin jokin tie johtaa tai mihin suuntaan pitää mennä, erittäin hyödyllistä sekä lenkkeillessä että muuten vaan kaupungilla viipottaessa. Sports Tracker on aina käynnissä lenkeillä ja kirjanpito matkoista, ajoista, reitistä ja nopeuksista tapahtuukin sillä ihan itsestään. Nyt sykemittarin hankittuani lisään vaan sykkeet itse jälkeenpäin, muuten saan kaiken valmiiksi mitattuna. Ja jos eksyn kesken lenkin, voin vilkaista kartasta että missäpäin olen juoksennellut ja miten pääsen takaisin kotiin.

Musiikkisoitinkin on oikein mainio. Perushommat onnistuvat, siihen saa tehtyä soittolistoja ja sen kummempaa en oikeastaan kaipaakaan.

Kamera ei ole mikään kovin huippu, mallia sillä otetuista kuvista on vaikkapa täällä.

Ihan riittävän pieni.
Koska olen oikein kömpelö, olen tehnyt puhelimelle myös iskukokeita. :) Se ei ole moksiskaan asfaltille putoamisesta, vähän tulee naarmuja kuoreen ja joskus on lähtenyt takakansi ja akku irti, mutta kokoamisen jälkeen se toimii ihan normaalisti. Näytölle ei ole käynyt mitään vaikka siinä ei ole mitään suojusta (nyt tämän kirjoitettuani alkaa mietityttää kerjäänkö väkisin ongelmia, tällä kömpelyydellä ehkä kannattaisi hankkia puhelimen ympärille jonkunlainen suojus...).

Miinuspuolia on tullut vastaan kaksi. Ensimmäinen on se ettei puhelimen sivussa olevaa äänenvoimakkuuden säätöä saa lukkoon (ainakaan en ole keksinyt miten se tapahtuu) joten painelen sitä aina vahingossa, varsinkin jos juoksen puhelin kädessä. Toinen ongelma tuon kanssa on ollut se, että puhelua puhuessa näytön lukitus aukeaa kun näyttöä napauttaa kaksi kertaa ja olen ilmeisesti onnistunut pari kertaa tekemään niin vahingossa poskella. Itse en huomaa mitään, mutta vastapuoli kuulee ihmeellisiä piippauksia kun painelen vahingossa näyttöä. Pidänkin nykyisin puhelinta vähän kauempana etten tökkisi sitä vahingossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti