sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Hölkkäsin!

Tänään paloi hermot tähän juoksemattomuuteen ja päätin kokeilla hölkötellä ihan pienen kevyen lenkin. Tuli sitten samalla vähän katseltua uutta ympäristöä ja annoin itselleni luvan kävellä heti jos alkaa tuntua yhtään huonolta. En ole saanut viimeisimpien verikokeiden tuloksia vielä, mutta luulisin Hb:n olevan jossain 90 paikkeilla. Ei siis kovin korkea, mutta paljon parempi kuin kuukausi sitten.

Lähdin ihan varovasti liikkeelle ja askel tuntui uskomattoman ilmavalta. Ero kuukauden takaiseen tunteeseen oli aivan valtava, silloin jalat tuntuivat heti alkuun ihan voimattomilta, nyt ne nousivat aivan eri tavalla. Hölköttelin rauhallisesti runsaan kolme kilometriä Aurajoen rannoilla. Sää oli ihana, aurinko paistoi ja lämpötila taisi olla juuri hellerajan päällä ja minä sain laittaa kesäiset juoksuvaatteet päälle! 

Jalat eivät tuntuneet hyytyvän missään vaiheessa ja sykekin pysyi nyt paljon paremmin aisoissa. Vielä kuukausi sitten jaloissa alkoi painaa jo ennen ensimmäisen kilometrin täyttymistä ja kahteen kilometriin mennessä tuli useamman kerran niin paha olo että oli pakko lopettaa juokseminen. Tänään ei ollut sellaisesta merkkiäkään, askel pysyi tasaisena ja ilmavana ja sykekin pysyi alhaalla. Tästä rohkaistuneena uskallan alkaa tehdä useamminkin rauhallisia hölkkälenkkejä, kovatehoisempi treeni saa toistaiseksi vielä odottaa veriarvojen nousua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti