perjantai 11. tammikuuta 2013

Vuoden eka

Hyvää kaksi-nolla-yksi-kolmea täältäkin (viimeinkin)! On tämä uudenvuodenpostaus jäänyt aika myöhäiseksi. Viime vuosi meni viime vuoden kuvioilla, nyt olen vähän eri linjalla. En antanut mitään uudenvuodenlupauksia, jos tuntuu siltä että haluan asettaa tavoitteita niin asetan niitä sitten pitkin vuotta. Viime vuoden tavoitteet kuitenkin täyttivät tarkoituksensa, tuli kokeiltua monipuolisesti liikuntalajeja ja liikunnasta tuli rutiinia. Ja puolimaratonin juokseminen nosti itseluottamukseni ihan eri tasolle, kun näin että osaan ja jaksan tehdä töitä tuollaisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olen oppinut paljon itsestäni ja itselleni parhaiten sopivista treenitavoista ja nyt katson miten homma etenee jos sen antaa mennä ihan omalla painollaan. Tällä hetkellä huvittaa uida, joten uin.

Viime aikoina kroppa on ollut vähän romuna. Olkapää kipuilee, alaselkä kipuilee, nilkka kipuilee. Uinti tapahtuu suurimmalta osin pullarin kanssa ja silloinkin kun uin ilman sitä, potkin todella harvakseltaan koska potkiminen kipeyttää nilkan kaikkein pahiten. Olen yrittänyt teippailla sitä mutta ei sekään oikein toimi. Kai sitä täytyy jossain vaiheessa käydä näyttämässä jos ei rupea paranemaan. Olkapää ja selkä eivät ole yhtä huonossa jamassa. Selästä olen lähinnä huolissani koulun alkamisen takia, ensi viikolla joutuu taas istumaan luennoilla ja tuo ei oikein istumisesta pidä. Olkapään kanssa tulee ongelmia vain jos sen vahingossä täräyttää vaikka seinään, tai jos ui huonolla käden liikeradalla.

Onhan sitä ihan kohtuullisessa määrin tullut oltua rikki tässä viimeisen vuoden aikana. Jos tästä tahtoo jotain positiivista hakea, niin olen ainakin oppinut ettei jonkun paikan kipeys heti tarkoita että pitäisi jäädä sohvalle makaamaan. Liikutaan niin miten kroppa sietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti