torstai 24. marraskuuta 2011

Vaihtoehtoreeni

Eilisestä vapaapäivästä huolimatta sekä jalkaterä että polvi ovat vielä tänäänkin kiukutelleet. En siis uskaltanut lähteä juoksemaan, kun pelkään että jotain menee oikeasti rikki. Tuulella ja sateellahan ei tietenkään ollut mitään tekemistä sen kanssa ettei ulkoliikunta oikein kiinnostanut...

Juoksun korvikkeena meninkin koulun jälkeen suoraan kuntosalille, missä tein puolen tunnin treenin crosstrainerilla. Erittäin hyvä ratkaisu, ei ottanut jalkaan ollenkaan. Luulen että tuo saa korvata juoksulenkkejä useamminkin, varsinkin kun talvi lähestyy. Olihan se vähän tylsää ulkona juoksemiseen verrattuna (vaikka olikin telkkarit ja lehdet viihdykkeenä) mutta eiköhän sen kestä, kun se oli muuten juuri sopivan tehokkaan oloinen laji ja tosiaan kipeälle jalalle niin paljon pehmeämpi. Hiki siinä tuli ihan eri tavalla kuin juostessa, tosin se voi johtua siitäkin että kuntosalilla lämpötila on vähän eri luokkaa kuin tuolla metsässä juostessa.

Kun kerran olin vauhtiin päässyt, tein siihen perään sitten vielä pienen salitreenin. Varsinainen salitreenipäivä on huomenna, joten keskityin tänään eri lihaksiin kuin mitä tulen huomenna tekemään. Habaa treenasin, että saisi niitä leukojakin joskus vedettyä, ja herätin uudelleen henkiin sadan punnerruksen treeniohjelman joka oli päässyt unohtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti