sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pitkis ja energiageeli

Puolimaratonin lähestyessä kovaa vauhtia kävin tänään viipottamassa toisiksiviimeisen pitkiksen ennen sitä (ainakin toivoisin että saan vielä yhden juostua ennen h-hetkeä). 14 kilometriä tuli taivallettua, ei siis mikään ihan huippupitkä mutta ihan sopiva. Jaloissa riitti virtaa vaikka kuinka ihan loppuun asti, tietää hyvää sitä ajatellen että kolmen viikon päästä siihen pitäisi tulla vielä 7 km lisää.

Ravitsemuspuoli ei mennyt ihan täydellisesti. Toki siinä mielessä sujui, että sitä energiaa tosiaan oli, muuten vointi ei vaan ollut kovin huippu. Heti aluksi oli jo hiukan huono olo. Napsin vähän suklaata alkumatkasta ja se paransi oloa ja sai askeleeseen lentoa. Minulla oli kokeeksi mukana myös yksi geelijuoma, kun en ole sellaista koskaan ennen käyttänyt. Ei tainnut olla ihan minun juttuni, otin sitä runsaan tunnin jälkeen ja tuli ihan kamalan huono olo vaikka en todellakaan juonut koko juomaa. Pitää ehkä kokeilla uudestaan joskus kun ei ole jo valmiiksi vähän huono olo, jospa tuo sitten toimisi paremmin. Energiaa se tuntui kyllä antavan ja meni alaskin helposti, siinä mielessä se olisi ihan hyvä eväs puolimaratonille, kunhan vatsakin hyväksyisi sen.

Tässä siis taas muistutuksena miksi juomat ja sellaiset kannattaa testata ennen kisaa eikä vasta itse tapahtumassa.

Huomenna on sitten taas paluu arkeen ja kouluun. Saa nähdä kuinka ehtii ja jaksaa liikkua, koska luvassa on aika kiireinen syksy. Toivottavasti jaksan, koska siitä saakin sitten niin paljon energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti