maanantai 12. joulukuuta 2011

Tenttielämää

Tenteissä hikoileminen jatkuu ja jättää harmillisen vähän aikaa salilla hikoilemiselle. Eilen kävin tekemässä tiukan intervallitreenin crosstrainerilla ja siihen päälle salitreenin. Ehkä tuo on ihan väärässä järjestyksessä tehty treeni, mutta pohdiskelin tätä mielessäni ja haluan nyt ensisijaisesti painottaa aerobisen kunnon kasvatusta. Siksi se ensin ja salitreeni vasta väsyneenä.

Kasasin soittolistalleni kappaleita, jotka kestivät hyvin pyöreästi neljä minuuttia ja kiskoin aina yhden kappaleen ajan kovaa vauhtia ja sitten pari minuuttia rauhallisemmin ennen seuraavaa intervallia. Aika tuntui kuluvan paljon nopeammin kuin normaalisti tasavauhtia viuhtoessa. Ehdottomasti toimivin treenibiisi oli tällä kertaa Lovexin Guardian Angel.


Tänään sain kökkiä tenteissä iltaan asti, mutta huomenna on välipäivä. Isoja tenttejä on edessä vielä loppuviikosta ja ensi viikon alussa, mutta ehkä sitä saisi lukemisen lomassa käytyä huomenna vaikka siellä spinningissä. Eihän se niin kauan kestä ja paremminhan sitten jaksaa lukea. Eikö niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti