perjantai 23. joulukuuta 2011

Uudenvuodenlupauksia

Vuodenvaihde lähestyy ja koska en aio olla blogimaisemissa silloin, teen jo nyt uudenvuodenlupaukseni. Yleensä sellaisten tekeminen ei ole kuulunut tapoihini, koska vuodenvaihde ei ole tuntunut kovin kummoiselta syyltä muuttaa tapojaan: joko niitä ei muuta kuitenkaan tai ne olisi muuttanut joka tapauksessa. Nytkin nämä ovat ihan konkreettisia suunnitelmia ja vain sellaisia jotka koen realistisiksi ja jotenkin järkeviksi.
  1. Juoksen puolimaratonin. Kuten mainittua, tämä on jo ehtinyt muuttua astetta konkreettisemmaksi suunnitelmaksi sillä Helsinki City Run -ilmoittautuminen on nyt hoidettu.
  2. Liikun vuoden aikana vähintään 180 päivänä vähintään puoli tuntia. Tämä viittaa monessa blogissa kiertävään, alunperin kai Kiloklubin foorumilta kotoisin olevaan haasteeseen jossa kerätään neljässä kuukaudessa 60 liikuntapäivää. Koko vuonna siitä tulee siis tuo 180 eli suunnilleen joka toinen päivä pitäisi liikkua. Tämä tapa kerätä liikuntapäiviä tuntien tai suoritusmäärien sijasta kannustaa nimenomaan tekemään liikkumisesta jokapäiväisen tavan eikä rykäisemään itseään aina kerralla ihan rikki monen tunnin rääkillä.
  3. Saan HeiaHeiaan vuoden aikana merkinnän vähintään 20 eri lajista. Tänä vuonna lajeja on ollut 15, jotain uutta pitäisi siis uskaltaa kokeilla.
Näiden lupausten saattelemana aloitan nyt pariviikkoisen blogihiljaisuuden. Hyvää joulua ja uutta vuotta lukijoille, palataan sitten tammikuussa liikunnan pariin uudella rusketuksella motivaatiolla. :)

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti