sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Huono juoksu, hyvä sali

Eilen tuli vietettyä välipäivä liikunnasta. Takareidet huusivat lepoa eikä lenkille lähtö tullut kysymykseenkään, vaikka mieli olisi tehnyt. Tänään takareidet olivat toipuneet ja päätin tehdä intervallitreenin juoksumatolla ja sen päälle salitreenin.

Juoksu ei sitten mennytkään ihan putkeen. Ilmeisesti syömisestä oli liian vähän aikaa ja parin intervallin jälkeen tuli paha olo. 20 minuutin kohdalla oli pakko lopettaa kun olo meni niin huonoksi että jatkamisesta olisi voinut olla aika ikäviä seurauksia. Lepäsin hetken ja siirryin salitreenin pariin. Tein ylä- ja keskivartaloa, ihan hyvin sujui vaikka välillä jouduin pitämään vähän normaalia pitempiä palautuksia ettei pahoinvointi yltyisi liian pahaksi. Peilistä tein kuitenkin kivan havainnon, olkapääni näyttävät aavistuksen pyöreämmiltä. Olen panostanut käsivarsiin, hartioihin ja yläselkään salitreenissä viime aikoina ja nyt ensimmäistä kertaa huomasin olkapäissä mitään muutosta. Ei sitä varmaan vielä kukaan muu huomaisi mutta minä huomaan ja sehän on tärkeintä. Tätä rataa eteenpäin niin alkavat ne lihakset vielä muidenkin silmään näkyä.

Kuva: weheartit.com
Punnerrusohjelmassa oli vuorossa toisen viikon toinen päivä, 14+16+12+12+min.17 punnerrusta 1,5 minuutin palautuksilla. Viimeinen setti teki tiukkaa, pidin hiukan pitemmän tauon sitä ennen ja sain juuri ja juuri puserrettua tuon 17 toistoa. Mutta sain kuin sainkin! Minä, joka en viime kesänä olisi saanut suorin vartaloin yhden yhtä punnerrusta, tein niitä nyt yhteensä 71! Ensi kerralla pitäisi viimeisessä sarjassa mennä vähintään 20. Tämänpäiväisen jälkeen olen varovaisen optimistinen, ehkä se onkin mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti