perjantai 17. helmikuuta 2012

Tilasiko joku lumisadetta?

Liikunta tekee ihmisestä näköjään superihmisen, minusta on tainnut tulla säiden valtias. :) Jo ties kuinka monella peräkkäisellä lenkillä on tapahtunut niin, että lumisade alkaa kun olen juuri lenkin puolivälissä. Alkoi tuntua jo vähän epätodelliselta kun se taas eilen tapahtui. Että jos joku tahtoo lumisadetta, kertokaa vaan minulle niin käyn lenkillä ja asia hoituu. Tosin tänään sille ei näytä olevan tarvetta, sen verran sakeasti tuota tulee että tuskin kukaan enää enempää kaipaa.

Eilen tuli hölköteltyä 6,4 kilometriä. Jalat olivat alkulenkistä aivan tukossa combatin jäljiltä, hiljakseen ne sitten vertyivät mutta vauhti pysyi ihan hitaana palauttelevana vauhtina koko lenkin ajan. Kyllä huomaa ettei ole tullut käytä combatissa vähään aikaan, se sai aikaan melko tasaisen kokovartalojumin. Tänään uimaan, eiköhän viimeistään sillä mene nämä pahimmat jumit ohi.

Mitä huonompi keli, sitä aurinkoisempi lenkkimusiikki. Pähkähullun musiikin kuuntelemisessa lenkillä on se ilo, että juokseminen sujuu hyvinkin kivuttomasti kun kaikki huomio menee ajatukseen "Mitä ihmettä mä oikein kuuntelen?" Eilisellä lenkillä ylivoimaisesti parhaiten toimi Sqeezerin ysärihitti Blue Jeans, jolla muuten on myös erittäin (köh...) hieno video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti