torstai 1. maaliskuuta 2012

Kevään merkkejä

1. Kesken juoksulenkin ei ala lumisade vaan vesisade.
2. Edelliseen viitaten: märät kengät ja sukat.
3. Vaatetuksen keventämisestä huolimatta on hiki.
4. Asfalttia näkyvissä! Hetkittäin pääsee juoksemaan jalkalihaksista tulevalla voimalla, kun koko talven ajan juoksu on tapahtunut lähinnä tahdonvoimalla.

Juoksemassa tuli siis käytyä. Eilisen combatin jäljiltä pohkeet olivat aika jumissa ja vaikka sitä asfalttiakin oli näkyvissä, valtaosa tunnin lenkistä tapahtui äärimmäisen liukkaaksi sulaneella lumella tai loskassa. Helsinkiläisille voin antaa sellaisen vinkin että Töölönlahden rannoille on ihan turhaa lähteä juuri nyt ilman nastallisia kenkiä, siellä oli aivan järjettömän liukasta. Monessa muussa paikassa lumen pinta oli veden vaikutuksesta edes vähän muhjuinen eikä siis niin liukas, mutta tuolla se oli aivan kivikova. Odotan ihan hinkuna teiden sulamista, niin paljon helpompaa se tekee juoksemisesta.

Päivän paras lenkkibiisi oli vaihteeksi kotimaista, Aknestikin Avaruuden aikataulut.


Nyt meillä on ruuanlaitto käynnissä. Emme jaksa kokkailla joka päivä ja siksi nytkin teemme kerralla kaksi ruokaa, niillä pärjää sitten taas pari päivää. Työn alla ovat pinaattiletut Pupulandian ohjeen mukaan (olenkohan kehunut näitä ennenkin?) ja tämän ohjeen mukainen feta-kasvisvuoka.

2 kommenttia:

  1. Loistavasti sanottu: "Hetkittäin pääsee juoksemaan jalkalihaksista tulevalla voimalla, kun koko talven ajan juoksu on tapahtunut lähinnä tahdonvoimalla."

    Kunpa nuo tiet sulaisivat pian, niin ponnistusvoima ei hukkuisi enää lumipenkkaan tai loskamereen.

    Juuri valitin juoksusta omassakin blogissa. :)

    Lumi, sula jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juuri tuntui niin hämmentävältä että ponnistusvoima tuntui tulevan niin eri paikasta ja yhtäkkiä askel kantoi ihan eri tavalla. Kevät saisi tulla mielellään vaikka nyt. :)

      Poista