lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kuukausiraportti 3/2012

Koska vietän tänään sohvallamakaamispäivää, maaliskuun liikunnat ovat jo kasassa ja voin postata kuukausiraportin:

Puolimaraton:
Iik, aika alkaa oikeasti käydä vähiin. Olen heittänyt sivuun aikatavoitteet (tai en sentään heittänyt sivuun, mutta tänään oli viimeinen päivä tehdä muutoksia tavoiteaikaan ja pudotin sen edes vähän realistisemmaksi, etten joudu lähtemään aivan liian kovakuntoisessa ryhmässä) ja olen tyytyväinen jos saan koko matkan juostua. Hölmönä harjoittelin liikaa vaikka itsekin tiesin että pitäisi levätä ja eihän se harjoittelu ilman lepoa edistynyt yhtään niin kuin piti. Viimeinen pisara oli mahdollisesti ylikunnonpoikanen, joka huononsi juoksukuntoa kunnes oli pakko pitää ihan täysi tauko kaikesta liikunnasta. Melkein viikon makoilin ja nyt tarkkailen mihin kuntoni liikkuessa kehittyy eli onko tilanne taas normaali. Juoksukilometrejä kertyi maaliskuussa 78 ja lisäksi aerobista treeniä tuli uinnista ja vähän myös spinningistä.

20 lajia:
Maaliskuussa listaan tuli kolme uutta lajia: hathajooga, tallityöt ja raviurheilu. Kahden viimeisimmän liikunnallisuutta on jo selitelty täällä. Viimeksimainittu siis tosiaankin tapahtui raviponia ajamalla mutta mikäs siinä, kaikki lasketaan. Ensimmäisten kolmen kuukauden osalta kasassa on 14 lajia ja lista näyttää siis tältä:
1. Juoksu
2. Crosstrainer
3. Cabaret Strip
4. Venyttely
5. Kuntosali
6. Pilates
7. Uinti
8. Kävely
9. Spinning
10. Core
11. Combat
12. Hathajooga
13. Tallityöt
14. Raviurheilu

180 liikuntapäivää:
Mahdollinen alkava ylikunto varmaan kertoo siitä että tämä tavoite edistyy vähän liiankin vauhdilla, niitä lepopäiviäkin kun olisi suotavaa pitää, varsinkin kun treeni on ollut teholtaan suht rankkaa. Maaliskuussa liikuntapäiviä tuli pakkolevosta huolimatta 21 ja ensimmäisen vuosineljänneksen kokonaissaldo on 56. Tavoitteen saavuttamiseksi pitäisi kolmessa kuukaudessa tulla keskimäärin 45 päivää, joten reippaasti edellä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti