maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ylikunnossa?

Tilanne on nyt se, että Henkilökohtainen Valmentajani on määrännyt minut pakkolepoon. Juoksunopeus on laskenut ja juokseminen tuntuu kauhean tahmealta, jaloista ei tule kunnolla voimaa ja sykekin nousee luvattoman herkästi. Lisäksi leposykkeeni on koholla. Vaikuttaisi siltä että olen kehittämässä ylikuntoa ja yritän nyt lyödä sille heti jarrut päälle, muutama päivä ainakin pitäisi malttaa olla tekemättä mitään. Kysyin Mieheltä että milloin saa taas lähteä liikkeelle ja hän sanoi että sitten kun ei enää halua liikkua. Selvä. Lähden siis innokkaasti liikkeelle heti kun haluan vaan kaivautua sohvannurkkaan ja keksiä miljoona tekosyytä liikunnan välttämiseksi.

Voihan tässä olla joku tuloillaan oleva tai ei-ihan-puhkeava flunssakin, mutta tätä on jatkunut jo sen aikaa etten pidä sitä niin todennäköisenä. Oli ylikuntoa tai ei, jotain on varmasti vialla ja levättävä on. Se uinti taisi olla se viimeinen pisara, halusin kehittyä siinä niin nopeasti etten vaan malttanut levätä tarpeeksi. Nyt olen suunnitellut pakkolevon jälkeiseen aikaan vähän järkevämpää liikuntasuunnitelmaa, johon mahtuu myös riittävästi lepopäiviä.

Onhan tässä hyviäkin (?) puolia, jää enemmän aikaa opiskelulle. Vielä kun oikeasti saisin käytettyä sen ylimääräisen ajan opiskeluun. Tekemistä nimittäin olisi ihan riittävästi, joka kurssilla on harjoitustöitä käynnissä ja seuraavat tentitkin lähestyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti