torstai 1. maaliskuuta 2012

Kuukausiraportti 2/2012

Helmikuussa tavoitteet etenivät näin:

Puolimaraton:
Kaksi kuukautta aikaa treenata. Juoksun ohella spinning sai vakiopaikan treenissä, itsekurini on sen verran huono etten omin päin tule puristaneeksi intervallitreenissä itsestäni kaikkea irti. Spinningissä tulee tehtyä kovemmin töitä kun joku muu sanoo koko ajan mitä pitää tehdä ja kaikki muutkin ympärillä tekevät. Lisäksi se auttaa vahvistamaan takareisiä, ne tuppaavat minulla juostessa hyytymään ensimmäisinä. Myös combat toimisi tuossa roolissa, sitä vaan on huomattavasti huonommin tarjolla. Kahdesti tuli käytyä combatissa helmikuun aikana. Spinningin ja combatin seurauksena juoksukilometrejä tuli vain 50, onneksi juoksumäärät eivät kerro koko totuutta helmikuun treenistä.

20 lajia:
Helmikuussa listalle tuli kolme uutta lajia, spinning, core ja combat. Yhteensä saldo on tähän mennessä siis yksitoista, vielä yhdeksän pitäisi tämän vuoden aikana kokeilla. Useimmat mitenkään tutut ja realistisesti mahdolliset lajit löytyvät jo listalta, joten homma saattaa käydä loppua kohden aika haastavaksi. Kymmenen kuukautta aikaa kerätä yhdeksän lajia, eiköhän tässä jotenkin ehdi. :) 

180 liikuntapäivää:
Helmikuu alkoi kovalla sykkeellä, varsinkin kuvaannollisesti. Tammikuun tökkimisen jälkeen olin kunnolla liikkeelle päästyäni niin treenikärpäsen purema että oli vähän vaikeaa muistaa levätä tarpeeksi. Yhteensä helmikuussa tuli 20 liikuntapäivää, yhteismäärä tältä vuodelta on siis 35.

3 kommenttia:

  1. Mulla sama tavoite, HCR toukokuun alussa!
    Tsemppiä treenailuun!

    VastaaPoista
  2. Jee, kohtalotoveri! (ja ilmeisesti myös Elixia-toveri?) Tsemppiä sinnekin!

    VastaaPoista