keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lepopäivä

Urheilukärpänen on nyt puraissut oikein tosissaan. En oikein millään malttaisi levätä, vaikka treenatessa huomaa selvästi että kroppa on vaan ihan rehellisen väsynyt. Olen julistanut Miehen henkilökohtaiseksi uintivalmentajakseni (häneltä ei kysytty) ja hän sitten eilen komensi että nyt on pakko levätä. Onhan se sitten uskottava, vaikka yhtään ei huvittaisi.

Viime aikoina on tullut varsinkin uitua paljon. Juoksua olen jatkanut ihan normaaliin tahtiin ja lisäksi treeniohjelmaan on mahtunut pilatesta ja salitreeniä. Täytyy kyllä myöntää että salitreeni on vähän kärsinyt uinnin lisäännyttyä, siinä saa jo niin kokonaisvaltaista rasitusta etten kaipaa sen päälle enää salia. On tuntunut hyvältä löytää oman kroppansa rajat, vihdoinkin tunnen sen eron mikä on mukavuudenhalulla ja rehellisellä levontarpeella ja tiedän paljonko treeniä tämänhetkisellä kunnollani jaksan.

Punnerrusohjelman tekeminen on edelleen tökkinyt ja Mies sanoikin, että olen varmaan vääntänyt niitä samoja liikkeitä niin pitkään että kehitys on sen takia hidastunut ja että kannattaisi sen sijaan treenata niitä lihaksia välillä jollain muulla tavalla. Aionkin nyt jättää punnerrusohjelman tauolle ja lisätä sen sijaan saliohjelmaan penkkipunnerruksia käsipainoilla ja lankkuja ja ehkä vielä jotakin muita punnerrusten osa-alueita. Haluan tehdä penkkipunnerrukset juuri käsipainoilla, koska vasen käteni on selvästi heikompi kuin oikea ja käsipainoilla molempien käsien on pakko tehdä yhtä paljon työtä. Mallia saliohjelmaan otan niistä lukemattomista (tai osin luetuista...) aiheeseen liittyvistä kirjoista joita meillä löytyy kirjahyllystä. 


Näistä voisi joskus tehdä ihan oman postauksensakin, tuohon joukkoon mahtuu erittäin fiksuja ja hyödyllisiä kirjoja. Miehellä on hiukan taipumusta täyttää asuntoamme kirjoilla ja osa niistä on minullekin kiinnostavia. Vielä kun tietäisi mihin ne kaikki laittaa kun jokainen kaappikin alkaa olla täynnä kirjoja.

PS. Allekirjoittanutta on viskottu tunnustuksilla oikein olan takaa. Niihin liittyvä postaus on kyllä työn alla, menee vaan hetki kun yritän keksiä mitä niissä oikein osaisi sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti