tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tunnustuksia

Niin pääsi käymään että minulle on pläjähtänyt ihan pienessä hetkessä kolme tunnustusta. Ajattelin ensin yhdistää ne kaikki samaan viestiin, mutta palkintojen erilaisuuden takia päätin jakaa ne sittenkin kahtia. Ensin vuoroon pääsevät Quantinalta samalla kertaa saamani kaksi tunnustusta. Suuri kiitos ja otsa-maahan-asti-kumarrus!

Quantinan haasteessa yhdistyivät One Lovely Blog Award, jossa kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa,

ja hiano pokaali jonka saamiseksi pitää kertoa kymmenen asiaa. 


Seitsemäntoista erittäin satunnaista faktaa allekirjoittaneesta siis, olkaapa hyvät:

1. Suosikkilajini koululiikunnassa oli käsipallo, jota tosin pelattiin varmaan vaan kaksi kertaa ikinä. Hyvänä kakkosena tuli suunnistus ja kolmosena lentopallo.

2. Inhokkini oli pesäpallo. Kiva juttu, kun sitä tietenkin pelattiin ihan koko ajan. Minusta se on täysin koululiikuntaan sopimaton laji, siinä vaan seisoskellaan suurin osa ajasta ja mitä huonompi on pelaamaan, sitä enemmän seisoskelua tulee.

3. Harrastin pienenä balettia ja koripalloa, mutta ne saivat jäädä ratsastuksen tultua kuvioihin.

4. Olen syntynyt melkein juhannuksena ja olen ihan täysin kesäihminen. Voisin mielelläni muuttaa johonkin maahan jossa on aina kesä.

5. Suosikkikaupunkini on Barcelona. Siellä on kaikkea: vanhaa, uutta, suurkaupunkia, hiekkarantaa, siistiä ja avaraa, leveät kävelytiet, aurinkoa ja Gaudín ihanat luomukset.

6. Suosikkikirjani on Victor Hugon Kurjat. Aivan uskomattoman hieno kirja, jossa jokainen hahmo on monipuolinen ja inhimillinen, kaikilla on omat taustansa ja syynsä ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

7. Suosikkielokuvani on Henkien kätkemä. Kaunis tarina kasvamisesta ja itsensä tuntemisesta. Olen nähnyt sen varmaan kymmeniä kertoja ja joka kerta siitä löytyy jotakin uutta. Visuaalisesti tämän elokuvan jokainen kuva on kuin taideteos, sen voisi pysäyttää ihan milloin tahansa ja tehdä taulun juuri sen hetkisestä kuvasta.

8. Pidän raejuustosta, varsinkin sellaisesta oikein pallomaisesta. Syön sitä ihan pelkiltään.

9. Meri on minulle tärkeä elementti enkä osaisi kuvitella eläväni kaukana merenrannasta. Järvet tuntuvat jotenkin kesyiltä ja rajallisilta mereen verrattuna. Aikanani olen jopa harkinnut merenkulusta ammattia.

10. Tahtoisin oman hevosen ja aion hankkia sellaisen kunhan saan opinnot päätökseen ja pääsen töihin.

11. Olin todella kiltti murrosikäinen enkä hankkiutunut koskaan mihinkään vaikeuksiin. En viettänyt aikaa koulun pahisten kanssa, join alkoholia alaikäisenä vain äidin tarjoaman siiderinpuolikkaan kotona lauantai-iltaisin enkä ole koskaan edes maistanut tupakkaa.

12. Jalkani palelevat todella herkästi. Pidän villasukkia kotona melkein ympäri vuoden, lähinnä vain heinäkuussa olen paljain jaloin. Melkein kaikki villasukkani ovat äitini kutomia, mutta joukosta löytyy jotkut ihan itse tekemänikin.

13. Olen aikuisiälläni elänyt vähän väliä ilman telkkaria. Nytkään meillä ei ole noin vuoteen ollut sellaista kun se meni hajoamaan. Joitakin ohjelmia tulee katsottua netistä ja muita en juuri kaipaakaan. Oikeastaan kaipaisin telkkaria vaan siksi että sitten saisi pelattua pelikonsoleilla, nyt ne (Pleikka ja Wii) nököttävät ihan tyhjän panttina.

14. En pidä kahvista. Pystyn juomaan sitä jos joskus tulee vastaan tilanne jossa ei mitenkään kohteliaasti pysty kieltäytymään, mutta muuten en juo sitä koska mielestäni se on vaan rehellisesti pahaa.

15. Pelkään korkeita paikkoja. Viimeisimmässä harjoittelupaikassani jouduin siedättämään itseäni niihin ja kykeninkin loppuvaiheessa liikkumaan korkealla jo vähän rennommin, mutta kovin mukavaksi tulen tuskin koskaan tuntemaan oloani korkealla.

16. Olen ihan talviurheilu-ummikko. Olen hiihtänyt viimeksi ehkä 8-vuotiaana enkä ole koskaan lasketellut. Luisteltua tuli lukioaikana muutama kerta, mutta olin siinä ihan huono ja siitäkin alkaa olla kymmenen vuotta.

17. En osaa laulaa yhtään. En siis yhtään. Olisi mukavaa osata laulaa edes vähän omaksi ilokseen, mutta pysyn nuotilla niin huonosti etten kestä kuulla itsekään omaa laulamistani.

Nämä tunnustukset ovat kiertäneet siksakkia monissa seuraamissani blogeissa viime aikoina, joten en lähetä niitä enää uusille kierroksille. Jos joku on halukas nämä täältä nappaamaan niin olkaa hyvät, olette ne ansainneet jo ihan siitä hyvästä että luitte tämän loppuun asti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti