sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Helppo elämä

Treenielämä tuntuu nyt etenevän ihan itsestään. Sohva on lakannut kutsumasta, liikkeellelähtö tapahtuu jotenkin ihan itsestään ja monesti tulee mietittyä saisinko jotenkin järkevästi yhdisteltyä treenejä. Tänään hölkkäsin puolisen tuntia uimahallille ja uiskentelin tunnin. Huomenna ajattelin käydä aamulla lenkillä ja illalla ehkä kuntosalilla ja pilateksessa samalla reissulla. Liikuntaa tuli tällä viikolla pyöreästi 10 tuntia eikä se edes tuntunut niin kovin paljolta, tuli vaan tehtyä aamulla jotain ja illalla jotain muuta ja niin se päivän kokonaisliikuntamäärä tuplaantui ihan vahingossa. Lepopäiviäkin vietin ja siitä huolimatta päädyin tuollaiseen tuntimäärään.

Tosin täytyy myöntää että muu tilanne sallii nyt varsin vapaan ajankäytön, muuten tuon liikuntamäärän sovittaminen kalenteriin olisi haastavampaa. Ja kevään tulo vaikuttaa ihan varmasti, on niin ihanaa lähteä lenkille kun jalkakäytävät ovat sulat. Vielä odotan että lempparipolkuni sulaisivat, niissä oli latuja talvella ja ne ovat muutenkin metsän keskellä joten niissä on vielä lunta. Siihen asti taidan tyytyä pääasiassa asfalttiin. Kannattavaa silläkin on juosta, varsinkin puolimaratonia ajatellen kun siinä täytyy kuitenkin juosta osa matkasta kovalla pohjalla.

Puolimaratoniin saakka menen treeniohjelmassani juoksun ehdoilla ja yritän pitää uinnin siinä sivussa säännöllisesti mukana. Uin paljon vapaauintia ja se tuntuu tottumattomissa olkapäissäni, joten pidän aina useamman välipäivän uinnista jotta olkapääni pääsevät tottumaan pikkuhiljaa. Puolimaratonin jälkeen alan sitten miettiä minkälaista liikuntaa haluaisin tulevaisuudessa harrastaa. Katson sitten ihan fiilispohjalta, voi olla että kesä menee pitkälti juoksun ja uinnin parissa mutta mietin sitä vasta sitten. Toistaiseksi en halua lyödä mitään suunnitelmia lukkoon puolimaratonin jälkeiselle ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti