tiistai 3. huhtikuuta 2012

Treenimusiikkia

Kurkku on karhean tuntuinen ja muutenkin olo on vähän väsynyt, joten pidän huomiseksi suunnitellun lepopäivän jo tänään. Eilen tuli käytyä juoksemassa, pilateksessa ja uimassa joten ei ehkä ole mikään ihmekään jos kroppa on levon tarpeessa. Ajattelinkin liikuntapostauksen sijasta linkittää tänään muutamia treenimusiikkilemppareitani.

Treenimusiikki on minulle ihan ehdotonta. Varsinkaan juoksulenkeistä ei tule yhtään mitään ilman musiikkia, ajattelen aivan liikaa kuinka paljon matkaa on vielä jäljellä ja kuinka tylsää juokseminen on. Hyvän musiikin kanssa voi parhaassa tapauksessa unohtaa juoksevansa, katselee vaan maisemia ja kuuntelee hyvää musaa, mikäs sen mukavampaa. Myös voimaharjoittelussa pidän usein omaa musiikkia mukana. Vakiokuntosalillani on välillä aika erikoinen soittolista ja joskus vaan tarvitsee kunnon musiikkia että saa sen viimeisenkin energian puserrettua treeniin.

En ole kovin nirso treenimusan tyylilajin suhteen. Soittolistalle mahtuu niin poppia kuin rockiakin, ainoastaan rap ei oikein nappaa. Toki sieltäkin joitakin yksittäisiä helmiä löytyy mutta pääasiassa se ei ole oikein omaan makuuni.

Viime aikoina soittolistallani ovat pyörineet mm. nämä:

David Guetta ft. Sia: Titanium

My Chemical Romance: Na Na Na

Avril Lavigne: The Best Damn Thing

Breaking Benjamin: I Will Not Bow

Pink: U & Ur Hand

Rihanna: S&M

Lisää treenimusiikkilemppareitani löytyy tunnisteen "Treenimusiikki" alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti